top of page

Onze Diensten

Zaakvoerder Filip heeft bijna 10 jaar ervaring in renovaties. Van specifieke ruimtes tot totaalrenovaties, geen enkel project is te complex! Woonkamer, keuken, badkamer, hal, zolder, slaapkamer en meer, RenoF vernieuwt alle ruimtes die toe zijn aan renovatie. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Renof - Realisaties-15.jpg
Renof - Realisaties-2.jpg

Badkamer renovatie.

Badkamerrenovaties is een van RenoF’s specialiteiten! Uw badkamer wordt omgetoverd tot een oase van rust en verzorging. Aan het eind van de renovatiewerken mag u zich verwachten aan een prachtige, comfortabele badkamer. Uw badkamer wordt volledig vernieuwd: van nieuwe douche tot betegeling tot aangepaste verlichting, alles wordt tot in de puntjes afgewerkt. 

Vloer- en tegelwerken.

U kan alle richtingen uitgaan bij het vernieuwen van uw huidige vloer. Een mooie en degelijk afgewerkte vloer vormt de basis voor een stijlvolle aankleding van uw ruimte.

Zaakvoerder Filip heeft jaren ervaring in het plaatsen van tegels, laminaat, vinyl, kurk en meer. Ook rondom uw huis kan u op hem beroep doen voor het leggen van blauwe hardsteen, natuursteen of graniet.

Renof - Realisaties-5.jpg
Renof - Realisaties-20.jpg

Zolder renovaties.

Uw zolder ombouwen tot speelparadijs, studeerkamer, ontspanningsruimte ... Na een renovatie door RenoF wordt uw zolder een aangename leefruimte. Dankzij professioneel geplaatste isolatie en Velux-dakramen zorgt RenoF voor het nodige leefcomfort en lichtinval. Als onderdeel van de renovatie, neemt RenoF heel wat taken op zich:

  • Aanpassen van muren

  • Plaatsen van een verlaagd plafond

  • Verwarmingselementen ophangen en aansluiten

  • Elektriciteit en verlichting voorzien

  • Velux-ramen plaatsen

  • Installatie van sanitair en verwarming

  • Vloerbekleding plaatsen

  • Elektriciteitswerken

  • Schilderwerken

 

Kortom, RenoF brengt alles in gereedheid om van uw zolder een nuttige en aangename ruimte te maken.

Elektriciteit en verlichting.

Op zoek naar een professionele elektricien? U kan rekenen op RenoF voor elektriciteit en verlichting die aan de meest actuele normen voldoen. Zaakvoerder Filip is ervaren elektricien en vernieuwt of herstelt uw elektriciteitskabels, waarbij hij steeds zorgt voor een veilige installatie. 

Als bekwaam elektricien houdt hij zich niet enkel bezig met het vernieuwen of herstellen van uw elektrische installatie, ook voor uw verlichting kan u bij hem terecht. Daarnaast kan u Filip ook inschakelen voor de installatie van een domoticasysteem waarmee u de verlichting, ventilatie, verwarming en rolluiken kunt besturen.

Filip bespreekt graag met u de mogelijkheden op vlak van verlichting en domotica en zoekt steeds de beste oplossing voor uw noden.

bottom of page